Vi är en pr-byrå med missionen att skapa kommunikation som engagerar och som bidrar till ett mer inkluderande samhälle. Med ett normkritiskt förhållningssätt utmanar vi våra uppdragsgivare att spegla samhället och sin målgrupp i kommunikationen. Det präglar allt vi gör.

 
 

curious culture

Nyfikenhet kan leda till vad som helst. Den kan få oss att upptäcka vad som streamas mest i Japan, att grotta ner oss i rapporter om utsläppsrätter eller upptäcka att Bruce Willis haft en karriär som smörsångaren Bruno Radolini.

Curious Culture innebär att vara öppen för nya upplevelser och intryck, att utforska och inspireras men också om att ständigt utmana oss till att bli bättre. Både för egen del, men också tillsammans med våra uppdragsgivare. Först då kan vi skapa kommunikation som förtjänar din uppmärksamhet, ditt engagemang och din tid.  

 
 
 
bing-han-223763-unsplash.jpg

Är du en byrå som letar efter pr-partner?

Obeya fungerar både som en spjutspets inom pr för att hjälpa andra byråer att få spinn och publicitet kring sina kampanjer, men också som en långsiktig strategisk pr-partner som sitter med redan i brief-läge för att säkerställa att pr finns med som en naturlig komponent från start.

 

 

Vill du jobba hos oss?

 
amy-velazquez-562387-unsplash.jpg