Jobba med oss!

I rollen som pr-konsult på Obeya kommer du att arbeta med uppdragsgivare som sträcker sig från myndigheter till start ups. Gemensamt är att vi hjälper dem med helheten i kommunikationen, både strategiskt och operativt. Vi sitter och jobbat tätt tillsammans med en reklambyrå och en digitalbyrå, vilket gör att vi snabbt kan testa idéer. Totalt är vi ett 30-tal medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som pr-konsult kommer du vara involverad i projekten hela vägen och också i de flesta arbetsuppgifter, så som:

– Projektleda och genomföra projekt
– Ta fram idéer, kommunikationsplaner och medielistor
– Skriva texter som pressmeddelanden, nyhetsbrev, debattartiklar och advertorials
– Ta fram innehåll anpassat för sociala medier
– Identifiera bloggare och opinionsbildare
– Research
– Omvärldsbevaka

OM DIG
För att kunna göra relevant kommunikation krävs det att man har koll på vad som händer i omvärlden – både i politiken, populärkulturen och i viss mån teknik. Vi ser därför att du har ett omvärldsintresse. Du är driven och vill lära dig nya saker. Du är noggrann i dina leveranser och är inte rädd för att göra det som krävs. Du är en teamplayer som kommer med egna initiativ. Din penna är vass och du kan uttrycka dig väl i både skrift och tal. Våra ambitioner är höga, och det är dina också.

Erfarenhetsmässigt har du jobbat på en byrå (pr, reklam eller digital) i minst ett år.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du får möjlighet att utvecklas med oss och våra uppdragsgivare. Du får en glädjefylld arbetsplats vars högsta prioritet är medarbetare som mår bra och känner sig delaktiga.

Om det här låter som något för dig, så hör av dig till oss på hej@obeya.se!

canan yasar