Obeya stärker upp med ny konsult

Amne Ali blir den fjärde att ansluta till Obeya. Hon kommer närmast från Gullers Grupp och kommer att förstärka byråns erbjudande inom normkritisk kommunikation och politisk analys.

– Obeya har en imponerande kompetensbredd och en kommunikation som ligger rätt i tiden. Jag ser fram emot att få vara en del av Obeya och att skapa smart kommunikation för aktörer som vill ligga i framkant, säger Amne Ali. 

Amne Ali kommer närmast från tjänsten som konsult på Gullers Grupp där hon främst har arbetat med strategi och analys med såväl offentliga som privata kunder. Hon har tidigare även varit verksam som ordförande för SSU Stockholm.

– Med rekryteringen av Amne Ali ser vi till att ytterligare stärka Obeyas profil med inkluderande kommunikation som bidrar till ett bättre samhälle. Amne har erfarenhet av att jobba med normkritisk kommunikation, samtidigt som hon sitter på den sakkunskap som krävs för att navigera i dagens samhälle, säger Maria Hazard, vd på Obeya. 

Amne tillträdde den 1 februari i Obeyas nya lokaler på Brunkebergsgatan. Obeya arbetar idag med kunder som Kristianstads Kommun, Svenska Spel och Teskedsorden.

canan yasar