Obeya söker erfaren pr-konsult

VILL DU JOBBA HOS OSS_.png

Bli en del av vårt team!

Vi letar efter dig som har arbetat som pr-konsult i några år och har erfarenhet av kreativt pr-arbete. Du är trygg i en rådgivande roll, är noggrann i dina leveranser och inte rädd för att göra det som krävs. Du har ett lugn som gör att du kan hantera flera olika projekt samtidigt, och kan säkerställa kvalitén ner i minsta detalj. Kunskap i projektledning är ett plus.

Du är driven och har en förståelse för hur pr påverkar affären. Du är en team-player som kommer med egna initiativ och ett strategiskt tänk. Din penna är vass och du kan uttrycka dig väl i både skrift och tal. Våra ambitioner är höga, och det är dina också.

Vi ser att du har ett omvärldsintresse och en naturlig nyfikenhet på politik och populärkultur.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du får möjlighet att utvecklas med oss och våra uppdragsgivare. Du får en glädjefylld arbetsplats vars högsta prioritet är medarbetare som mår bra och känner sig delaktiga. Våra uppdragsgivare vill vara aktiva samhällsaktörer, och det vill vi också vara.

Vår mission är att skapa kommunikation som engagerar och som bidrar till ett mer inkluderande samhälle. Det präglar allt vi gör.

Om det här låter som något för dig eller om du har några frågor om tjänsten, hör av dig till oss på hej@obeyapr.se. 

Intervjuer hålls löpande och tillträde sker så snart vi hittat rätt person.

canan yasar