Obeya rekryterar från SAMI och Riksteatern

Joakim Johansson & Annika Miscevic

Joakim Johansson & Annika Miscevic

Obeya rekryterar de två pr-strategerna Annika Miscevic och Joakim Johansson och stärker därmed upp byrån med två seniorkonsulter inom pr och public affairs. 

Annika Miscevic har mångårig erfarenhet från byrå och kommer senast från SAMI, Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation, där hon var kommunikationschef. Tidigare har Annika både varit förtroendevald och tjänsteman i Moderaterna.

– Jag hann precis starta upp egen låda innan ett erbjudande från Obeya dök upp som var för kul och intressant för att tacka nej till. Vi har ju arbetat ihop tidigare, så jag vet hur smarta och duktiga de är, säger Annika Miscevic.    

Joakim Johansson kommer närmast från Riksteatern där han arbetat som pr- och pressansvarig i tre år. Innan Riksteatern arbetade Joakim flera år på byråsidan. 

– Obeya är en av de byråerna som är här och nu. Som ligger i framkant när det kommer till hur branschen bör arbeta med inkluderande kommunikation och normkritik. Det känns därför superkul att gå tillbaka till byråsidan och vara med på den spännande resa som Obeya gör, säger Joakim Johansson.    

– Jag ser fram emot att jobba med Annika och Joakim igen. Deras erfarenheter ger oss också möjlighet att kunna växla upp ytterligare inom strategisk rådgivning, säger Maria Hazard, vd på Obeya, i en kommentar. 

 

canan yasar