OBEYA SÖKER PR-ASSISTENT

Skärmavbild 2019-05-21 kl. 13.45.42.png

Bli en del av Obeya!

Vi letar nu efter dig som vill ta klivet in i pr-branschen. Du vill lära dig mer om strategisk och praktisk pr och kommunikation, är noggrann i dina leveranser och inte rädd för att göra det som krävs. Du är en team-player som kommer med egna initiativ och du vågar ifrågasätta invanda arbets- och tankesätt.

Att vara driven, nyfiken och ha ett omvärldsintresse är nyckelfaktorer för att lyckas.  

Vi erbjuder dig en intressant tjänst där du får möjlighet att utvecklas med oss och våra uppdragsgivare. Du får en glädjefylld arbetsplats vars högsta prioritet är medarbetare som mår bra och känner sig delaktiga. Våra uppdragsgivare vill vara aktiva samhällsaktörer, och det vill vi också vara.

Vår mission är att skapa kommunikation som engagerar och som bidrar till ett mer inkluderande samhälle. Det präglar allt vi gör. Våra ambitioner är höga, och det är dina också.

Om det här låter som något för dig eller om du har några frågor om tjänsten, hör av dig till oss på jobb@obeyapr.se. Tjänsten är på heltid och intervjuer hålls löpande, tillträde sker den 1 september.

Sista ansökningsdag är 14 juni!

canan yasar