Två nya medarbetare till Obeya

Vi välkomna Leandro Pinto och Vera Kindblom till Obeya i rollerna som pr-konsult och pr-assistent!

Leandro Pinto kommer närmast från Lennox Public Relations. Innan det arbetade han på insamlingsstiftelsen Mentor Sverige som kommunikatör.

– Att säga att jag blev smickrad när jag fick ett erbjudande av Obeya vore en underdrift. Jag vet hur ambitiösa och nytänkande de är, och de jobbar med precis den typ av kommunikation som jag vill jobba med: normkritisk, oväntad och genomtänkt, säger Leandro Pinto.

Vera Kindblom börjar på Obeya direkt efter sin pr-utbildning på Berghs. Hon har tidigare praktiserat på byrån.

– Leandro och Vera är två efterlängtade tillskott i teamet. Vera gjorde ett stort avtryck på oss under sin praktikperiod och vi är glada över att ha båda på plats. Tillsammans kommer vi fortsätta skapa kommunikation som engagerar och utmana våra uppdragsgivare i att bli tydligare och synligare, säger Maria Hazard, vd på Obeya, i en kommentar.

IMG_1132.jpg
canan yasar