Normkritisk kommunikation

lujia-zhang-530126-unsplash.jpg

En kurs om hur du kan påverka de strukturer som finns i samhället med hjälp av inkluderande kommunikation. Hur kan du bredda din målgrupp, undvika att göra fel, hitta nya affärsmöjligheter och få fler i samhället att känna sig inkluderade. Handfasta tips och strategier på hur du kan bli medveten om de normer som finns och bryta mot dem för att kunna kan skapa kommunikation som ligger rätt i tiden.

Kursinnehåll
- Introduktion. Vad är egentligen normkritik?
- Normalisera vs objektifiera – hur undviker vi fällor?
- Varför representation spelar roll.
- Do’s & Dont’s

Passar dig som är kommunikatör och vill lära sig mer om hur din organisation kan bli bättre på inkluderande kommunikation. Hur du kan bredda din målgrupp, utöka din affär och vara med och bidra till ett bättre samhälle.

Datum: 25 april, 9.00–12.00. Kursen ges också den 22 maj, 9.00–12.00. Frukost ingår.
Antal deltagare: För att få en bra dynamik i gruppen ser vi att det är minst fem deltagare och max tio.
Kursavgift: 6 000 kronor exklusive moms. Vid avanmälan mindre än två veckor innan kurstillfälle debiteras hela kursavgiften.

Kursledare: Canan Yasar, kreativt ansvarig på Obeya. Har arbetat med pr i över tio år, suttit i både svenska och internationella jurys för tävlingar inom pr. Grundare av nätverket All of us vars syfte är att stötta och belysa mångfald inom kommunikationsbranschen. Maria Hazard, pr-strateg på Obeya. Har arbetat med lobbying, pr och opinionsbildning i över tio år och hjälpt företag, organisationer och myndigheter att driva sina sakfrågor.

Delta: Anmäl dig genom att skicka ett mejl till canan.yasar@obeyapr.se senast två veckor innan kursstart, den 11 april respektive den 8 maj.